trešdiena, 2016. gada 4. maijs

Autoskola Jelgavā

Savu filiāli atvērusi jauna autoskola Jelgavā - autoskola Eksperts. Šī Jelgavas autoskola piedāvā ļoti izdevīgu akciju - B kategorijas teorijas kurss, dokumentu noformēšana un reģistrācija par brīvu! Izmantojot šo Jelgavas autoskolas piedāvājumu, var ietaupīt no 25Eur līdz par 70Eur, jo citās Jelgavas autoskolās par teorijas kursu ir jāmaksā.
Visi zinam, ka mācoties vadīt transportlīdzekli, lielāka summu sastāda tieši praktiskās braukšanas nodarbības. Līdz ar to ieteiktu Jums izmantot tieši autoskolu Eksperts, jo nodarbību cena ir zemākā Jelgavā, proti, tikai 10Eur par akadēmisko stundu.


Autoskola Jelgavā - Eksperts, piedāvā apgūt braukšanas prasmes pie sertificētiem instruktoriem, kuri regulāri paaugstina savas zināšanas un ir lietas kursā par visām jaunākajām izmaiņām. Autoskolas Eksperts instruktori, apmāca tikai uz automašīnām, kuras ir labi uzturētas, drošas un ērti vadāmas, lai automašīnas vadīšana nesagādātu liekas problēmas.

Jelgavas filiālē teorētiskās nodarbības pasniedz Elēna Dāvidsone, pasniedzēja, kura nodrošina individuālu pieeju katram, ir gatava palīdzēt apgūt ceļu satiksmes noteikumus ikvienam! Autoskolas Eksperts pasniedzējas Elēnas, CSDD teorētisko eksāmenu kursantu kārtošanas procents pārsniedz 80%, kas ir ļoti labs rādītājs.

Ja esi no Jelgavas, un šobrīd meklē autoskolu Jelgavā, iesaku Tev izmantot autoskolas Eksperts piedāvājumu, lai pēc pāris mēnešiem ceļu satiksmē piedalītos vēlviens pārliecināts autovadītājs!

1 komentārs:

  1. Iesaku ieskatīties https://www.autoskolas-riga.lv/. Noderīga informācija par autoskolām

    AtbildētDzēst